PIZZARIA GRILLROOM CLEOPATRA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaria Grillroom Cleopatra. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 19:56 Top service! Ga zo door
13 jun 2024 om 20:57 Na zoveel jaar weer eens geprobeerd hier te eten,, top jongens ga zo door eindelijk eten met smaak
10 jun 2024 om 21:13 Was weer een perfecte shoarma schotel, lekkere saus, patat en goed bakje sla erbij!
10 jun 2024 om 1:05 Eten was weer heerlijk
7 jun 2024 om 17:48 Top eten, goeie smaak, netjes op tijd klaar, perfecte hoeveelheid. Ik kom zeker terug
6 jun 2024 om 22:23 Top pizza!!
5 jun 2024 om 4:53 Lekker!!
3 jun 2024 om 21:19 Tijd niet besteld, maar het was niet wat we gewend waren.
1 jun 2024 om 20:09 Slecht. Er miste veel, nabezorging was nog steeds niet compleet. Bellen werd je niet serieus genomen met klachten. Verbrande pita’s, ongare kipburger, champignonsaus niet lekker. Zijn we niet gewend van jullie. €60 en de helft niet gegeten, jammer.
1 jun 2024 om 13:26 Eten was zeer slecht kwaliteit. Kapsalon geen saus, niet heet. Kipsateschotel, 4 stukken droge kip geen saus of friet (nabezorgd maar niet te eten, alles weggegooid) Zijn jullie overgenomen. Mensen ziek hier vandaag
31 mei 2024 om 22:34 my order did not arrive. this is some kind of joke
20 mei 2024 om 21:05 Voor de 2de keer dat mijn stempelkaart kaart weer word gewijzigd van nog 1 x bestellen naar uw heeft uw 2de stempel gekregen ik de volgende bestelling de korting moeten krijgen en niet weer 3 keer moeten bestellen jammer